Inauguraciˇ Plaša Tossal i Poliesportiu

El passat dissabte 10 de març vam rebre la visita del Director General de Cohesió Territorial de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, Vicent Saurí, per inaugurar les obres del Pla d’Inversions Productives de la Generalitat.

Vicent Saurí va fer un resum del muntant total d’estes obres destacant la cifra de 450.000 € destinada a Xeresa.

L’alcalde per la seua part va donar les gràcies als regidors que van recolzar la seua proposta ( BLOC i VIPX ), i va repassar les inversions fetes en esta legislatura ( aparcament del poliesportiu, rotonda, escola pública, duplicació de l’escoleta, centre mèdic, parc de les oliveres i ara plaça del tossal i aparcament del poliesportiu ).

Tomàs Ferrandis va explicar que el 20% del Pla Confiança s’ha destinat a la renovació de la xarxa d’aigua potable com també es va fer amb el Plan E i altres ajudes de la Diputació de València: “ara podríem estar inaugurant, a més, un carril bici o un gimnàs però hem atès criteris com salubritat i estalvi energètic”. Cal recordar que el canon anual que havia de pagar l’empresa TECVASA per renovar la xarxa d’aigua va ser cobrat anticipadament per al pagament de deutes acumulats a finals de la legislatura passada.