L’alcalde de Xeresa convoca tots els regidors per reivindicar una accés a la N332 durant les obres.

Fa més d’un mes que l’Ajuntament va demanar una glorieta provisional a l’eixida de l’AP7. L’alcalde ha sol•licitat entrevistar-se amb el Delegat de Govern Ricarod Peralta.


Fa ja més ja un mes i mig que des de l’alcaldia de Xeresa es va remetre una proposta a la Demarcació de Carreteres i al subdelegat del govern sol•licitant la instal•lació d’una glorieta provisional a l’eixida del peatge de l’AP7 de Xeresa per facilitar un accés alternatiu a la N332 en direcció sud. Cal tenir en compte que des del mes d’agost que l’accés habitual en direcció sud des del municipi està tallat per les obres. La proposta va ser remesa als tècnics de carreteres i al mateix temps al subdelegat de govern amb qui l’alcalde va parlar per demanar-li la seua intermediació per resoldre prompte el problema.

Actualment el Ministeri no ha donat altra alternativa que la de desplaçar-se en direcció nord fins Xeraco per camins rurals i en plena campanya de la taronja mentre que la proposta de l’Ajuntament suposaria una incorporació immediata a la carretera.

A hores d’ara no hi ha hagut cap contestació per part de la Demarcació de Carreteres ni del subdelegat de govern. Dilluns passat l’alcalde es va posar en contacte - de nou- amb el subdelegat de govern, Luis Felipe Martínez, per demanar explicacions sobre este retràs i insistir-li en el malestar que està creant al municipi la passivitat del Ministeri i la subdelegació davant les demandes de l’Ajuntament.
Ferrandis va informar el subdelegat que esta setmana es reunirà amb tots els grups municipals per accentuar les protestes contra el tall de la carretera i la passivitat de la subdelegació de govern i del ministeri en donar una alternativa.


Hui dimarts l’alcalde ha sol•licitat una reunió amb el delegat de govern Ricardo Peralta per plantejar les seues queixes per la poca diligència de la Demarcació de Carreteres i exigir una resposta immediata.

Demà dijous l’alcalde ha convocat una reunió amb tots els regidors per plantejar la possibilitat d’iniciar una protesta més contudent i exigir una accés provisional.