XERESA ANUNCIA L’INICI DE LES OBRES DEL PAS A NIVELL A XERESA.

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha estat present en la reunió convocada per l’alcadia amb els propietaris del terrenys expropietat i la constructora.

Hui ha estat un dia de molta satisfacció per a l’equip de govern de Xeresa.  Els responsables de l’empresa constructora del pas a nivell elevat de Xeresa des del 2017, Uncisa , s’han reunit amb els propietaris de parcel·les expropiades totalment o parcialment per indicar-los que recuperen totes les pertinences que puguen tindre i aclarir els dubtes que tinguen.

Els propietaris als quals l’exropiació no ha sigut completa i que encara els queda una part del bancal, han pogut preguntar sobre la reposició del sistema de reg en la resta de la parcel·la o també sobre l’accés al l’hort durant els 11 mesos que es preveu que dure la construcció.

Tal com ha informat el responsable de Uncisa Construcciones, SA el modificat de projecte està aprovat i hi ha voluntat clara per part del Ministeri i ADIF en iniciar les obres el més aviat possible. En qüestió d’unes setmanes es voran els treballs de neteja i adequació dels terrenys.

 

VISITA DE JOAN BALDOVÍ

Qui no ha volgut faltar a la cita ha sigut el portaveu al Congrés de Compromís, Joan Baldoví, a qui l’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis, ha agraït la seua dedicació i preocupació pel poble i concretament per esta infraestructura.  Segons Ferrandis, “Baldoví ens va obrir les portes en esta demanada que considere que és la infraestructura més important en les darreres dècades de Xeresa”.  L’alcalde ha volgut agrair també el seguiment i treball de la tinent alcalde Anabel Peiró sobretot quan el projecte va quedar bloquejat “va ser Anabel qui va agafar el tema de forma molt personal i li hem d’agrair el desbloqueig actual”.

Jona Baldoví ha manifestat una gra alegria i satisfacció per ajudar en tot el possible a treure avant projectes com estos per als nosres pobles.

Des de l’alcaldia s’ha recordat que s’han fet gestions de tot tipus des de l’àmbit administratitu, polític com judicial. Una prova clara és que la notificació de l’inici de les obres per a este estiu va arribar setmana passada per diverses fonts. Des del Grup Parlamentari de Compromís, des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i, evidentment, directametn d’Adif a l’Ajuntament.