XERESA INSTAL·LA UNA CĀMERA PER PREVINDRE ROBATORIS AL CAP.

La càmera situada en un encreuament de camins controla l'accès a més de 150 Ha

L'Ajuntament de Xeresa ha instal·lat en un encreuament de camins conegut com el “pont de l'autopista” una càmera per a evitar el robatoris al camp. És tracta d'un pas inferior de l'AP7 pel qual s'ha de passar necessàriament per accedir a la banda oest del terme, una àrea de més de 150 hectàrees gran part de les quals estan en plena producció.

La instal·lació disposa d'una connexió wifi que envia la senyal directament fotogrames al retén de la Policia Local a banda de la gravació de seguretat. Aquests regsitres estan incloso al fitxer de dades de l'Ajuntament el qual compta amb el vist-i-plau de l'AEPD ( Agència Espanyola de Protecció de Dades ). A més, la instal·lació disposa d'un sistema d'alarmes que protegeix tant la càmera com el disc dur i que, mitjançant avís telefònic, alertaria a la Policia Local, així es dóna solució a qualsevol sabotatge o acte vandàlic.

Esta instal·lació de seguretat té la finalitat de previndre els robatoris al camp i en cas de produir-se poder investigar amb posterioritat. Disposa de visió nocturna i s'alimenta amb un sistema de plaques solars i bateries.

La inciativa de la regidoria d'agricultura de Xeresa ha sigut sufragada íntegrament per l'Ajuntament de Xeresa qui també ha fet les gestions davant l'AEPD i la Delegació de Govern de la CV