Xeresa inicia el curs d'iniciaciķ a la informātica per a persones adultes.

Els alumnes superen els 50 anys de mitjana d'edat i quasi tots s'enfronta a un PC per primera vegada. 

L'Ajuntament de Xeresa ha posat en marxa un curs d'iniciació a la informàtica orientat especialment a persones adultes. El curs que comença hui, tindrà una durada de 9 mesos i s'impartirà a la Casa de Cultura de la localitat.

L'èxit de la matrícula ha motivat l'organització de tres grups ja s'han inscrit un total de 31 persones amb una edat que supera de mitjana els 50 anys. Cal tenir en compte que la majoria dels alumnes s'enfrontaran per primera vegada a un ordinador.

Es tracta de persones aturades que volen emprar el temps en una activitat de formació; mares i pares de família que observen diàriament els seus fills usar el portàtil i no entenen què fan; iaios jubilats amb perfils de facebook obert pels seus nets i que no saben què és això; pensionistes ociosos que tenen alguna afició i saben que poden trobar informació a internet però no saben ni què és un explorador...

En definitiva, unes generacions que s'han plantat. Es neguen a que la tecnologia els arracone i estan disposats a plantar-li cara i resoldre el problema.

 

Cursos d'anglès.

Esta iniciativa  de l'Ajuntament se suma a l'organització de cursos d'anglés que comprén de 3 grups de 3 nivells distints i que enguany s'imparteix a un total de 25 alumnes. Els curs d'anglès ve organitzant-se de forma continuada des de fa tres anys, iniciant-se al mes d'octubre i finalitzant a juny.

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament la continuïtat dels cursos i s'intentarà que d'igual manera acabe implantant-se en els cursos d'informàtica.