Gespa artificial per al camp de futbol

Hui dijous 17 de maig, el President de la Diputació de València i l’alcalde de Xeresa han signat un conveni per a la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol de Xeresa.

 

El conveni de col·laboració era un objectiu que en començar la temporada de futbol es va anunciar i per fi ha donat resultat.

La Diputació finançarà 200.000 € per a les obres i la resta del pagament serà a càrrec de la corporació municipal. Des de l’Ajuntament es faran gestions per obtenir alguna ajuda més. No obstant, tot i les dificultats del moment, pressupostàriament l’Ajuntament disposa d’una previsió per a inversions suficients que han de ser destinades a obres públiques i no poden ser destinades a despeses corrents.

Des del govern municipal es van iniciar les gestions en la passada legislatura per buscar una ajuda per a la gespa artificial amb diverses administracions, ha sigut finalment amb la Diputació de València. Gràcies a esta gestió s’han aconseguit els diners necessaris per poder afrontar la que sense cap dubte serà la remodelació més important per al poliesportiu de Xeresa.